Szkolenie skierowane jest do osób, które chcą poznać i zrozumieć zmiany wprowadzone w najnowszym wydaniu standardu BRCGS Food 9.
W ramach szkolenia przedstawione i omówione zostaną wszystkie zmiany i nowości wprowadzone w 9-tej wersji standardu BRC Food. Uczestnicy szkolenia będą potrafili ponadto zidentyfikować wszystkie obszary wymagające aktualizacji w ich obecnym systemie zarządzania, a także określić i zaplanować zakres prac niezbędnych do przejścia na nową wersję standardu BRC Food 9.
Cele szkolenia "Zmiany w BRCGS 9":
Do kogo skierowane jest szkolenie?
Adresatami szkolenia są osoby odpowiedzialne za wdrażanie, utrzymanie i doskonalenie systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności, opartych o wymagania BRCGS Food, a w szczególności do:
Każdy uczestnik szkolenia otrzyma imienny certyfikat wydany przez jednostkę certyfikującą ISOQAR.
Szczegółowy program szkolenia „Zmiany w BRC Food 9” dostępny jest na prośbę uczestnika.