Szanowni Państwo,
Zapraszamy do udziału w 7 edycji Kongresu Bezpieczeństwa Żywności, który odbędzie się już 17 listopada 2020, pod hasłem "Future of Food".
W tym roku ze względu na pandemię i obostrzenia z nią związane cały kongres odbędzie się w formie on-line. Takie podejście może być dla wielu z Państwa szansą na udział w tym wyjątkowym wydarzeniu tym bardziej, że uczestnictwo w tegorocznym kongresie on-line jest dla uczestników bezpłatne.
Aby zarejestrować swój udział wystarczy wejść na stronę https://foodcongress.org/ oraz wypełnić formularz zgłoszeniowy.
Zachęcamy również do zapoznania się ze szczegółowym programem Kongresu, który dostępny jest na stronie organizatora. Podobnie jak w ubiegłych latach nie zabranie wielu ciekawych gości.
W pierwszej części dnia organizator zaplanował wiele interesujących wykładów oraz paneli dyskusyjnych, które będą poruszać bardzo palące zagadnienia w branży spożywczej jak zmiany w prawie i wyzwania dla branży food.
Podczas Kongresu wystąpi również Dyrektor Zarządzający ISOQAR CEE – Pan Paweł Dąbrowski, który mówić będzie m.in. o znaczeniu certyfikacji w rozwoju firm.
W drugiej części dnia omawiane będą zagadnienia w podziale na cztery sesje: certyfikacja, handel krajowy i międzynarodowy, opakowania, nowości technologiczne. W panelu certyfikacja poruszone zostaną także zagadnienia związane z wydaniem IFS Food wersja 7.
ISOQAR CEE wierząc w siłę i wsparcie branżowe w wymianie doświadczeń i wiedzy podczas takich spotkań serdecznie zaprasza Państwa do udziału.
Do zobaczenia na Kongresie!